Riool verstopt door boomwortels

Riool verstopt door boomwortels?

Geen paniek! Het komt vaak voor dat rioolleidingen verstopt raken door boomwortels. Dit valt ook moeilijk te voorkomen, aangezien de kracht van de wortels dusdanig is dat ze overal doorheen groeien.

Deze soort verstopping gaat vaak samen met een beschadigde rioolleiding. Gelukkig kunnen wij u van dienst zijn bij het vervangen de rioolleiding. Met ons professionele materieel zijn de verstoppingsproblemen snel verleden tijd. Wij helpen u 24 uur per dag en 7 dagen per week, omdat wij weten dat verstoppingen altijd ongelegen komen.

riool verstopt door boomwortels

Rioolverstopping laten verhelpen vanaf €72,50(ex.btw)

Mocht de leiding geen breuk vertonen, dan kunnen wij de leiding ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw).  Wij weten de prijs voor ontstoppingsdiensten laag te houden door te investeren in moderne machines die de tijd voor het verhelpen van een verstopping verkorten. Wij laten u vooraf weten wat de exacte kosten zijn voor het ontstoppen van de leiding.

Veilig voor uw rioolleiding en het milieu

Onze ontstoppingsmethode is gericht op efficiëntie en veiligheid. Wij weten precies hoe de leiding het beste ontstopt kan worden zonder dat deze beschadigd raakt. Tijdens het ontstoppen wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke ontstoppingsmiddelen zodat bovendien schade aan het milieu wordt voorkomen. Mochten er afvalresten worden aangetroffen in de leiding dan worden deze op verantwoorde wijze voor u weggevoerd.

Een aantal voordelen voor u op een rij gezet

  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor hulp bij rioolverstoppingen en proberen altijd binnen 2 uur aanwezig te zijn.
  • Indien er geen oplossing geboden kan worden betaalt u niets!
  • Op ons werk ontvangt u standaard één maand garantie.

Wilt u vandaag nog de rioolverstopping laten verhelpen?

Uiteraard zijn wij u graag van dienst om u van die vervelende verstopping af te helpen. U zult snel weer gebruik kunnen maken van de rioolleiding zodra wij ter plaatse zijn. Indien u nu belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u direct een afspraak inplannen.

Bel: 06-28791793