Riool verstopt met zand

Riool verstopt met zand?

Een rioolverstopping door zand vereist een professionele aanpak, want vaak gaat dit samen met de verzakking één of meerdere delen van de rioolleiding. Wij helpen u graag om deze verstopping te verhelpen.

Riool verstopt met zand

Bij dit soort verstoppingen maken wij gebruik van een rioolcamera zodat de staat van de leiding kan worden geïnspecteerd. Breuken en verzakkingen zijn binnen 10 minuten duidelijk en daarna kan er een plan van aanpak worden opgesteld. Wij kunnen de rioolleiding voor u vervangen mocht dit nodig zijn.

Wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van de riolering.

Riool ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw)

Onze ontstoppingsservice is zeer effectief en bovendien betaalbaar. Particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen om de rioolverstopping te verhelpen. Dagelijks maken wij verstoppingen mee die door zand worden veroorzaakt en wij weten dan ook precies hoe wij dit soort verstoppingen het beste kunnen bestrijden.

De veiligste ontstoppingstechnieken

Wij maken uitsluiten gebruik van hoogwaardig ontstoppingsmaterieel. Hierdoor garanderen wij een veilige behandeling voor uw rioolleiding, maar ook voor het milieu. Vermoed u dat er schadelijke afvalstoffen in de leiding zitten? Mocht dit aangetroffen worden dan voeren wij deze op verantwoorde wijze voor u af.

Alle riooldiensten onder één dak

Ons team is gespecialiseerd in het ontstoppen en aanleggen van rioleringen. Daarnaast kunnen wij u adviseren op het gebied van rioolonderhoud. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden verstoppingen succesvol verholpen. Mocht het toch gebeuren dan wij de verstopping niet kunnen verhelpen, dan betaalt u niets!

Ervaar de voordelen:

  • Voordelige tarieven: u hoort vooraf wat de kosten zijn
  • Zeer snelle service: wij streven er naar om binnen 2 uur aanwezig te zijn
  • 24/7 bereikbaar (ook op feestdagen)
  • Standaard één maand garantie op ons geleverde werk

Mogen wij u van dienst zijn?

De oplossing is slechts één telefoontje van u verwijderd. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het onderstaande telefoonnummer. Samen met u plannen wij een afspraak in op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Bel: 06-28791793