Riool verstopt met vet

Riool verstopt met vet?

Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken dat de riolering verstopt raakt door vet. In het afwaswater zitten vetresten die bij het wegspoelen zich steeds meer hechten aan de binnenkant van de leiding. Dit leidt er tot dat het water na verloop van tijd minder goed kan wegvloeien en uiteindelijk raakt de leiding verstopt. Deze soort verstopping vraagt om een professionele aanpak.

Riool verstopt vet

Wij helpen u graag om de vetresten uit de leiding te verwijderen. Met onze hoogwaardige ontstoppingsmachines is de verstopping in korte tijd verholpen zodat u weer gebruik kunt maken van de onmisbare riolering.

De beste methode om de riolering te reinigen

In de afgelopen jaren hebben wij onze ontstoppingsmethode geoptimaliseerd op effectiviteit en duurzaamheid. Doordat investeringen in de nieuwste technieken is de tijd die nodig is voor het ontstoppen van rioleringen verkort en is veiligheid voor uw leiding en het milieu gewaarborgd.

Tijdens de ontstoppingswerkzaamheden wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke ontstoppingsmiddelen. Hierdoor wordt schade aan uw leiding voorkomen en wordt het milieu niet belast. Eventuele afvalstoffen die wij aantreffen in de leiding worden op verantwoorde wijze voor u afgevoerd.

Jarenlange expertise

Ons ervaren team heeft minimaal 10 jaar ervaring in het verhelpen van verstoppingen. Duizenden verstoppingen zijn met succes verholpen en het komt dan ook vrijwel nooit voor dat wij een verstopping niet kunnen oplossen. Mocht dit toch voorkomen, dan betaalt u niets!

Onze voordelen:

  • Wij zijn snel bij u ter plaatse (maximaal 2 uur, afhankelijk van de drukte op de weg)
  • Betaalbare tarieven
  • Geen oplossing?, Geen betaling!
  • U ontvangt op ons geleverde werk gratis één maand garantie

Wordt u onze volgende tevreden klant?

Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de riolering. Wanneer u het onderstaande telefoonnummer belt kunt een afspraak inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Bel: 06-28791793