Riool verstopt Amsterdam

Riool verstopt Amsterdam?

Wanneer u te maken krijgt met een verstopte riolering in Amsterdam zijn wij u graag van dienst om de leiding in korte tijd te ontstoppen. Wanneer u ons inschakelt proberen wij altijd binnen maximaal 2 uur aanwezig te zijn.

Riool verstopt Amsterdam

Rioolleiding laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Een verstopte riolering is al vervelend genoeg, wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden wij een betaalbare ontstoppingsdienst vanaf €72,50 (ex.btw). U zult zien dat wij in staat om een snelle en duurzame oplossing te bieden voor het verstoppingsprobleem.

Dè ontstoppingsdienst voor particulieren en bedrijven

Iedereen krijgt wel eens een keer te maken met een verstopte riolering. Vooral in Amsterdam zijn in oude panden de rioleringen in slechte staat, wat vaak tot verstoppingsproblemen leidt. Particulieren en bedrijven in Amsterdam kunnen bij ons terecht om de riolering te laten ontstoppen.

Ervaar de voordelen als u ons inschakelt:

– Jarenlange expertise.
– Snel bij u aanwezig.
– Uw riolering is in korte tijd weer bruikbaar.
– Milieuvriendelijke ontstoppingsmethode.
– U betaalt pas zodra er een oplossing is geboden voor het verstoppingsprobleem.

Gespecialiseerd in alle soorten rioolwerkzaamheden

Wij bieden een totaalaanbod van rioolwerkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontstoppen, onderhouden en aanleggen van rioleringen. Met ons professionele materieel is geen klus te groot!

De modernste ontstoppingstechnieken

De werkbussen zijn voorzien van de nieuwste ontstoppingsmachines. Hierdoor zijn wij in staat om het werk snel en veilig te verrichten. U zult zien dat u dezelfde dag weer gebruikt kunt maken van de riolering zodra wij ter plaatse zijn.

Wilt u vandaag nog de rioolleiding laten ontstoppen in Amsterdam?

Bij spoed kunt u het onderstaande telefoonnummer bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel: 06-28791793