Riool verstopt na regenbui

Riool verstopt na regenbui?

Na een regenbui lopen veel rioleringen vol met zoveel regenwater dat dit water niet meer weggevoerd kan worden met een verstopt riool tot gevolg. Dit kan enorme overstromingen veroorzaken en schade opleveren aan allerlei zaken. Het is van belang dat u dit soort verstoppingen dan ook zo snel mogelijk laat oplossen om de schade beperkt te houden.

riool verstopt na regenbui

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om in dit soort noodsituaties te helpen. Met ons professionele materieel: hoogwaardige kwaliteit pompen en ontstoppingsmaterieel, zijn de problemen snel verleden tijd!

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden rioolverstoppingen die ontstaan zijn na hevige regenval in korte tijd weten op te lossen.

Een verstopt riool laten ontstoppen? Wij ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw)

Rioolproblemen komen altijd ongelegen. U wilt snel geholpen kunnen worden en het liefst voor een zo een laag mogelijk bedrag. Wij begrijpen dit en hebben daarom geïnvesteerd in machines die ons helpen ons werk in kortere tijd uit te voeren. Hierdoor kunnen wij ontstoppingsdiensten aanbieden voor een scherp tarief.

Alle riooldiensten onder één dak

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten rioolwerkzaamheden. Van ontstoppen tot het aanleggen van uw riool. Het is tevens mogelijk om een rioolcamera-inspectie door ons te laten uitvoeren. Zo kan bij complexere verstoppingen de oorzaak sneller worden vastgesteld. Indien de leiding een scheur vertoont, kan deze door ons worden vervangen.

Wanneer u ons inschakelt:

  • Zijn wij snel ter plaatse: wij proberen binnen 2 uur aanwezig te zijn.
  • Betaalt u pas wanneer de verstopping is verholpen.
  • Ontvangt u één maand garantie op het geleverde werk.

Wilt u vandaag nog de rioolverstopping door ons laten verhelpen?

Onze rioolspecialisten staan voor u klaar om de verstopping vakkundig voor u op te lossen. Indien u nu belt met het onderstaande nummer kunt u meteen een afspraak maken met één van onze servicemedewerkers. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken.

Bel: 06-28791793