Riool verstopt na ontstoppen hoofdriool?

Riool verstopt na ontstoppen hoofdriool?

Het gebeurd regelmatig dat een riool verstopt raakt wanneer kort daarvoor het hoofdriool is ontstopt. Verstoppingsproblemen kunnen verplaatsen en in uw rioolleiding terecht komen. In dit geval doet u er verstandig aan een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Met het juiste materieel is iedere soort rioolverstopping snel verleden tijd. Indien er onduidelijkheid bestaat over waar de verstopping zich precies bevindt in de riolering, kan er een rioolcamera worden ingezet waarmee de binnenkant van de rioolleiding nauwkeurig in kaart kan worden gebracht.

Bel ons gerust op voor het maken van een afspraak of als u vrijblijvend meer informatie wenst te ontvangen. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Riool verstopt na ontstoppen hoofdriool

Ervaar de voordelen van onze ontstoppingsdienst

Wij staan voor een snelle dienstverlening waarbij de verstopping in no-time duurzaam opgelost wordt. Tijdens het ontstoppen zetten wij krachtig ontstoppingsmaterieel in waarmee iedere soort rioolverstopping moeiteloos verholpen kan worden.

Doordat wij jaarlijks duizenden verstoppingen verhelpen, is het voor ons snel duidelijk waardoor rioolverstopping precies veroorzaakt wordt. U betaalt bij ons pas nadat er een oplossing is geboden voor het verstoppingsprobleem. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vandaag weer zorgeloos gebruik kunnen maken van de riolering?

Indien u direct contact wilt voor het maken van een afspraak kunt u het onderstaande telefoonnummer bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Geen ontstoppingsklus is voor ons te groot of te klein.

Bel: 06-28791793