Riool verstopt wat kost dat?

Riool verstopt wat kost dat?

De kosten voor het ontstoppen van de rioolleiding verschillen afhankelijk van de oorzaak van de verstopping. U begrijpt dat een verstopping veroorzaakt door bijvoorbeeld vet complexer is om te verhelpen dan een verstopping door kalk.

Wij ontstoppen rioolleidingen vanaf €72,50(ex.btw). Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen om rioolproblemen te verhelpen. Ons ervaren team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat u snel weer gebruik kunt maken van de riolering.

riool verstopt wat kost dat

De oorzaak van de verstopping wordt doeltreffend vastgesteld. Hierbij kunnen wij gebruik maken van een rioolcamera die in al onze servicebussen aanwezig is. Ter plaatse kunt u dan meekijken op het beeldscherm en samen met ons de staat van de leiding analyseren.

Duurzame ontstoppingsmethode

Wij werken met hoogwaardig materieel dat aan de nieuwste veiligheidseisen voldoet. Niet alleen uw leiding, maar ook het milieu wordt bij het ontstoppen zo min mogelijk belast. U zult verstelt staan hoe snel wij de verstopping voor u kunnen verhelpen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Ervaren team: minimaal 10 jaar werkervaring en duizenden verstoppingen verholpen
  • Voordelige tarieven: ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw)
  • U ontvangt gratis één maand garantie op het ontstoppingswerk
  • Wij zijn zeer snel ter plaatse: afhankelijk van de verkeersdrukte binnen maximaal 2 uur ter plaatse

Een allround ontstoppingsbedrijf

Wij leveren alle diensten op het gebied van riooltechniek. Van het ontstoppen tot het aanleggen van rioleringen kunt u bij ons terecht. Ook voor periodiek (preventief) onderhoud van de leidingen kunt u ons inschakelen.

Uw riolering kan vandaag nog ontstopt worden

Wij begrijpen dat een verstopt riool vraagt om een snelle oplossing. Indien u nu belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u direct een afspraak inplannen met een medewerker. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen voor het verhelpen van alle soorten rioolverstoppingen.

Bel: 06-28791793