Riool zit verstopt?

Riool zit verstopt?

Een verstopt riool kan diverse oorzaken hebben, zoals: vet, kalk, haren, afvalresten. Iedere soort verstopping vraagt om een aparte behandeling. Door het inschakelen van een expert weet u snel wat de oorzaak is van de verstopping en kan de leiding vakkundig worden ontstopt.

Wij helpen u graag om de rioolverstopping te verhelpen. Vaak weten wij nadat wij het probleem hebben uitgelegd gekregen aan de telefoon al wat de oorzaak van de verstopping is. Mocht er twijfel bestaan omtrent de oorzaak van de verstopping dan kunnen wij een rioolcamera gebruiken om de leiding te inspecteren. Eventuele beschadigingen kunnen dan ook worden vastgesteld.

riool zit verstopt

Met ons professionele materieel is de meest hardnekkige verstopping te verhelpen. Indien de leiding is beschadigd kunnen wij ook van dienst zijn om de leiding te vervangen. Wij leveren alle diensten op rioolgebied. Wij zorgen er voor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw onmisbare rioolleiding.

Een verstopt riool laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Onze tarieven behoren tot de voordeligste van Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in technieken die ons helpen het ontstoppingswerk sneller te verrichten. Door deze tijdsbesparing kunnen wij ontstoppingsdiensten aanbieden voor een lage prijs.

Voor particulieren en bedrijven

Wij bieden hulp bij verstoppingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met ons hoogwaardige ontstoppingsmaterieel kunnen wij op de meest moeilijke plaatsen ontstoppingswerkzaamheden verrichten. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Gespecialiseerd in alle soorten rioolverstoppingen

Dagelijks maken wij de meest uiteenlopende rioolverstoppingen mee. Inmiddels hebben wij duizenden verstoppingen verholpen. Wanneer u ons inschakelt is de verstopping snel verleden tijd.

Alle voordelen op een rij:

  • Lage tarieven: ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw).
  • Wij streven er naar om binnen 2 uur aanwezig te zijn.
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar (ook op feestdagen).
  • U ontvangt gratis één maand garantie.

Mogen wij u van dienst zijn bij het verhelpen van de rioolverstopping?

Via het onderstaande telefoonnummer kunt u direct een afspraak inplannen met een servicemedewerker. U kunt ons 24 uur per dagen en 7 dagen per week inschakelen om de verstopping te verhelpen.

Bel: 06-28791793