Riool verstopt gemeente Tilburg?

Riool verstopt in de gemeente Tilburg?

Zowel in als rondom Tilburg bent u dan bij ons aan het juiste adres voor hulp! Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van rioolontstoppingen hebben wij de kennis en expertise in huis om u vakkundig en efficiënt te kunnen helpen. Van Reeshof tot Goirke en van Vijfhuizen tot de Berkdijk: Overal zijn wij snel ter plaatse! Ook in omliggende plaatsen als Goirle, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Gilze-Rijen en Dongen kunnen wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur bij u zijn voor directe hulpverlening!

Riool verstopt gemeente Tilburg

Oorzaak

Rioolverstoppingen kunnen diverse oorzaken hebben. Soms worden ze veroorzaakt door grote objecten die zich in de afvoerbuis bevinden, denk bijvoorbeeld aan proppen toiletpapier of kinderspeelgoed. Soms ook worden ze veroorzaakt door verstopte filters of aangekoekte zeepresten. Ook ophopend vet kan een oorzaak zijn van een verstopt riool. Onze specialisten zijn ervoor opgeleid om zo snel en goed mogelijk te achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is. Wellicht kunt u die oorzaak al aangeven maar indien dit niet het geval is, hebben onze monteurs altijd de juiste apparatuur bij zich om voor u op zoek te kunnen gaan.

Oplossing

Wanneer de oorzaak is gevonden, kan met u ook worden besproken hoe de verstopping het best kan worden opgelost. Samen met u zullen we een plan van aanpak maken en onze monteurs zullen alle vragen die u heeft, rustig beantwoorden. Wanneer het riool is ontstopt, zullen zij u ook voorzien van advies om de kans op herhaling zo klein mogelijk te maken en bovendien geven wij standaard een maand garantie op alle geleverde werkzaamheden. Wij mogen ons niet voor niets al meer dan 10 jaar dé ontstoppingsspecialist van Tilburg noemen!

Direct hulp nodig?

Bel ons dan meteen en voorkom dat het erger wordt! Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Bel: 06-28791793