Riool verstopt verzekering?

Mijn riool is verstopt. Dekt mijn verzekering dit?

Een verstopt riool is natuurlijk erg vervelend en iets dat snel moet worden verholpen. Wanneer dit niet wordt gedaan, kan dat immers leiden tot vervelende gevolgen zoals waterschade, stankoverlast of lekkage. In de meeste gevallen zal de verzekering het ontstoppen van uw riool niet dekken. Wel kan het zo zijn dat de gevolgschade die eventueel is ontstaan door de verstopping, in uw polis is inbegrepen mits de verstopping niet voortkomt uit nalatig onderhoud of een andere verwijtbare oorzaak. Om de precieze voorwaarden van uw verzekering te achterhalen, kunt u het best bellen met uw verzekeraar.

Riool verstopt verzekering

Wie kan ik inschakelen?

Als uw riool verstopt is, raden wij u aan ons direct te bellen zodat we kunnen voorkomen dat de situatie verergert. Onze monteurs kunnen in de meeste gevallen al binnen 2 uur ter plaatse zijn en hebben direct het juiste gereedschap mee om de verstopping voor u te kunnen opsporen en verhelpen. Ook zullen zij uw vragen kunnen beantwoorden en waar nodig kunnen zij u voorzien van tips en advies om de kans op herhaling zo klein mogelijk te houden. Bovendien geven wij standaard een maand garantie op al onze werkzaamheden dus wanneer de monteur bij u vertrekt, kunt u er zeker van zijn dat het probleem ook daadwerkelijk verholpen is!

Dag en nacht bereikbaar

Omdat het bij een verstopping belangrijk is dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt, zit ons team van telefonisten dag en nacht voor u klaar om u te woord te staan. Laat de situatie dus vooral niet op zijn beloop maar bel ons voor hulp. Inmiddels hebben we meer dan 10 jaar ervaring in de ontstoppingssector dus we zijn altijd in staat u snel en vakkundig te helpen.

Nu hulp nodig?

Bel ons dan direct op onderstaand telefoonnummer:

Bel: 06-28791793